Από την έρευνα στη διδασκαλία

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Future Library συνεργάζεται με το Κ.Ι.Κ.Π.Ε. με βασικό στόχο τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών του δικτύου μας με νέες και παλαιότερες αξιόλογες εκδόσεις, αλλά και τη διοργάνωση επιμορφωτικών ημερίδων. Το 2014 το Κ.Ι.Κ.Π.Ε (Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου) ενίσχυσε δώδεκα δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες δωρίζοντάς τους βιβλία ενώ διοργανώνει στη Ναύπακτο, την Κόρινθο, τα Χανιά και τη Δράμα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Από την έρευνα στη διδασκαλία»
Τα σεμινάρια αφορούν τέσσερεις κύκλους μαθημάτων του εκπαιδευτικού προγράμματος: Αρχαία Ελληνικά, Νέα Ελληνικά, Ιστορία, και Οικονομία και τα έχουν αναλάβει διακεκριμένοι ερευνητές που υπηρετούν σε πανεπιστήμια και σε επιστημονικά ιδρύματα της χώρας. Σκοπός τους είναι να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς και το ευρύτερο κοινό για τις μεθόδους και τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνας και απευθύνονται κυρίως σε καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης.
Συνδιοργανωτές των σεμιναρίων είναι οι κατά τόπους βιβλιοθήκες, που είναι συνδεδεμένες και συνεργάζονται με το Future Library.
Πρόγραμμα σεμιναρίων
6-7, Φεβρουαρίου 2015, Δράμα (το πρόγραμμα θα ανακοινωνθέι τις επόμενες μέρες)
16-17 Ιανουαρίου 2015, Χανιά (πρόγραμμα)
5-6 Δεκεμβρίου 2014, Κόρινθος (πρόγραμμα)
7-8 Νοεμβρίου 2014, Ναύπακτος (πρόγραμμα)
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ομάδα του Future Library.
Χρηματοδότηση
KIKPELOGOGREEK